Για πρωτοφανή συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία έκανε λόγο ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης, αναφερόμενος από τη ραδιοφωνική συχνότητα του Flash 99,4 Θεσσαλονίκης στις 170.000 πολιτών που πήγαν χθες να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και να δώσουν την εμπιστοσύνη τους στον Αλέξη Τσίπρα, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα τέλους στην κυβέρνηση της ΝΔ.

Όπως σημείωσε ο βουλευτής Ευβοίας και αναπλ. τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, ο ίδιος ο κόσμος έκανε χθες το αποφασιστικό βήμα για να πάρει τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια του, καθώς στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Σκύρο, ο αριθμός των μελών είναι πλέον πενταπλάσιος, σε ολόκληρη την Εύβοια άγγιξε τον τετραπλασιασμό, ενώ αντίστοιχη είναι η εικόνα από ολόκληρη τη χώρα.

Ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης επεσήμανε πως το πολύ θετικό αποτέλεσμα της διαδικασίας αφενός γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική ενόψει της μεγάλης μάχης των επόμενων εθνικών εκλογών και της αναγκαίας πολιτικής αλλαγής, προκειμένου να επιστρέψουν η ελπίδα και η δικαιοσύνη στην Ελλάδα, αφετέρου συνεπάγεται ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη απέναντι στις ανάγκες και τις αγωνίες της κοινωνίας.

“Πρέπει πλέον να σηκώσουμε τα μανίκια ακόμα περισσότερο, οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλου αυτού του κόσμου που έδειξε ότι εμπιστεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, εμπιστεύεται τον Αλέξη Τσίπρα για αντιμετωπίσει τα προβλήματά του. Αυτό είναι το πολιτικό μήνυμα που έστειλαν χθες 170.000 πολίτες, περιοχές όπως η Εύβοια, βαριά πληγωμένες από τα λάθη και τις παραλείψεις του επιτελικού κράτους του κ. Μητσοτάκη, έδειξαν πως στηρίζουν τις ελπίδες τους σε αυτόν που θεωρούν ότι μπορεί να βγάλει τον τόπο από τα αδιέξοδα που τον έχει οδηγήσει η σημερινή κυβέρνηση. Τα χαμόγελα λοιπόν σταματούν σήμερα, καλούμαστε να τρέξουμε ακόμα περισσότερο και να δικαιώσουμε τον δημοκρατικό κόσμο της πατρίδας μας”, κατέληξε ο βουλευτής Ευβοίας.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr