Αρχική Πολιτική Αλέξανδρος Θεοδώρου: Κύριε Μητσοτάκη ο εμπαιγμός και η κοροϊδία δεν περνάνε στον...

Αλέξανδρος Θεοδώρου: Κύριε Μητσοτάκη ο εμπαιγμός και η κοροϊδία δεν περνάνε στον υπερήφανο λαό της Εύβοιας

44
0

Αρχική/Πολιτική/Αλέξανδρος Θεοδώρου: Κύριε Μητσοτάκη ο εμπαιγμός και η κοροϊδία δεν περνάνε στον υπερήφανο λαό της Εύβοιας

Ο υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ Αλέξανδρος Θεοδώρου πραγματοποίησε την Κεντρική του πολιτική ομιλία το βράδυ της Δευτέρας 15 Μαΐου 2023 σε γνωστό ξενοδοχείο της Χαλκίδας.

Στην κατάμεστη αίθουσα το παρών έδωσαν φίλοι και υποστηρικτές του κόμματος και του Αλέξανδρου Θεοδώρου. Μεταξύ αυτών ο πρώην Δήμαρχος Πειραιά και πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ Παναγιοώτης Φασούλας,  η πρώην βουλευτής Εύβοιας Κατερίνα Περλεπέ, ο πρώην δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, ο πρώην δήμαρχος Αυλωναρίου Δημήτρης Κατσούλης αλλά και πλήθος κόσμου.

Ο Αλέξανδρος Θεοδώρου φανερά συγκινημένος για την τιμή που του έκανε ο κόσμος και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ζήτησε την εμπιστοσύνη του λαού της Εύβοιας για να τον εκπροσωπήσει με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια στην Ελληνική Βουλή, πάντα με σκοπό την διεκδίκηση και υλοποίηση μεγάλων έργων στο νομό. Ο κ. Θεοδώρου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για το πολύ σημαντικό έργο που θα δώσει πνοή στην Εύβοια και δεν είναι άλλο από τον Οδικό άξονα της Βόρειας Εύβοιας, την ανάπτυξη του τουρισμού και του αγροτουρισμού αλλά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις υποκλοπές, για τις οποίες ο κ. Μητσοτάκης έχει την απόλυτη πολιτική ευθύνη, όπως δήλωσε.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:

Δείτε τις δηλώσεις του Παναγιώτη Φασούλα στην Κεντρική ομιλία του Αλέξανδρου Θεοδώρου:

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr