Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται στις επενδύσεις στον τομέα του τουρισμού κατά τους τελευταίους μήνες στην Εύβοια.

Έχει ήδη ανακοινωθεί και επίσημα η επένδυση στο Club Med Gregolimano στη Βόρεια Εύβοια, που πρόκειται να δρομολογηθεί τον Οκτώβριο 2022 – Μάιο 2023. Η συγκεκριμένη επένδυση στο υπάρχων συγκρότημα αφορά την ανακαίνιση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων, την δημιουργία 27-30 νέων bungalows συνολικής δυναμικότητας 148-160 κλινών, την δημιουργία Spa αλλά και 2 νέες πισίνες.

Club med Grecolimano

Μετά από χρόνια στασιμότητας, δύο νέες πολύ σημαντικές επενδύσεις στην τουριστική αγορά της Χαλκίδας έρχονται να βάλουν την πρωτεύουσα του νομού στον χάρτη των πολυτελών ξενοδοχείων.

Μετά την εξαγορά του ξενοδοχείου Saint Minas Beach από την ελληνική εταιρεία Negroponte Resort Eretria ΑΞΤΕ, η οποία διαθέτει το γνωστό ξενοδοχείο στην περιοχή της Ερέτριας Negroponte Resort, έχει ολοκληρωθεί σύμφωνα με πληροφορίες (δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση από καμία από τις δύο πλευρές) η επένδυση Ισραηλινών επιχειρηματιών στο ιστορικό ξενοδοχείο Πέλαγος που βρίσκεται και αυτό στην περιοχή του Άγιου Μηνά κάτω από την ομπρέλα του ομίλου Brown Hotels.

Ξενοδοχείο Πέλαγος & St Minas

Αριστερά το Ξενοδοχείο Πέλαγος και δεξιά το St Minas

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ίδιος ξενοδοχειακός όμιλος Ισραηλινών συμφερόντων εξαγόρασε και το Grand Blue στην Ερέτρια.

Η Ισραηλινή εταιρεία Brown Hotels που ίδρυσαν το 2010 οι Λέον Αβιγκάδ και Νίτζαν Πέρυ, έχει επενδύσει ήδη στην Αθήνα ενώ τον Απρίλιο αναμένεται να ξεκινήσει την λειτουργία το νέο εντυπωσιακό τους έργο στην Κορινθία.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr