Ο βουλευτής Εύβοιας Αποστόλου Ευάγγελος καταθέτει προς τον Υπουργό Εσωτερικών την από 06 Δεκεμβρίου 2021 επιστολή του Εμποροεπαγγεματικού Συλλόγου Αμαρύνθου Εύβοιας, με την οποία εκφράζει την ανησυχία των μελών του για την έγκαιρη ολοκλήρωση των εργασιών ανάπλασης της παραλίας Αμαρύνθου, λόγω των καθυστερήσεων που διαπιστώνουν.

Ακολουθεί η επιστολή του Εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Αμαρύνθου:

Αξιότιμε κ. Βουλευτή,

Με αυτήν την επιστολή αναφερόμαστε σε εσάς καθώς είστε ο πλέον αρμόδιος ως εκπρόσωπος του νομού μας για την ανάδειξη των προβλημάτων του αλλά και την επίλυσή τους. Το θέμα που θέλουμε να σας αναδείξουμε είναι το έργο που διενεργείται αυτή τη στιγμή στην Αμάρυνθο και ακούει στο όνομα “Ανάπλαση παραλίας Αμαρύνθου”.

Ένα έργο μεγάλης σημασίας τόσο για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου όσο και για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών αλλά πολύ περισσότερο ένα έργο “ΖΩΤΙΚΗΣ” σημασίας για τους επαγγελματίες που επιχειρούν σε αυτό το μέρος. Τους
επαγγελματίες που έχουν σηκώσει το βάρος μιας μακροχρόνιας καταστροφικής οικονομικής κρίσης, το βάρος της πανδημίας με τις ολέθριες επιπτώσεις της και τώρα με λύπη διαπιστώνουμε πως αυτό το έργο που θα έδινε πνοή αισιοδοξίας κινδυνεύει να μετατραπεί σε ακόμη ένα μεγάλο πλήγμα για εμάς.

Η μεγάλη καθυστέρηση και οι αργοί ρυθμοί που παρατηρούμε καθημερινά καθώς στους δύο μήνες λειτουγίας του έργου οι εργάσιμες ημέρες είναι μόλις 22 και αυτές με μόνο δύο εργαζόμενους, αλλά και η παντελής έλλειψη πληροφόρησης μας έχει δημιουργήσει μεγάλους φόβους και επαγγελματική ανασφάλεια.Κάθε μέρα που πάει χαμένη ισοδυναμεί με μία μέρα όπου στερούνται οι οικογένειές μας, το προσωπικό μας αλλά και οι προμηθευτές μας. Δεν μπορούμε να φανταστούμε σενάρια όπως να μην μπορέσουμε να δουλέψουμε τις ημέρες του Πάσχα ή πολύ χειρότερα να χάσουμε την επικείμενη τουριστική σεζόν κάτι που θα μας οδηγήσει με ακρίβεια στην καταστροφή.

Όπως καταλαβαίνετε η αγωνία μας είναι πολύ μεγάλη γι’αυτό αναμένουμε την θετική σας ανταπόκριση και τις ενέργειές σας για την άμεση αποπεράτωση του έργου καθώς και την εγγύησή σας για την ομαλή συνέχειά του έτσι ώστε να καταστήσει τον τόπο μας ως τουριστικό πόλο έλξης και όχι να τον καταδικάσει.

Με εκτίμηση
Τα μέλη του ΔΣ Εμποροεπαγγεματικού
Συλλόγου Αμαρύνθου

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr