Ο δήμος Χαλκιδέων διοργανώνει αποκριάτικες εκδηλώσεις για τα παιδιά.

Το Σάββατο 5 Μαρτίου 2022 και ώρα 19:00, στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου, θα πραγματοποιηθεί ΠΑΙΔΙΚΟ-ΝΕΑΝΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΑΠΟΚΡΙΑΣ με τους BOCA NEGRO.
Το νεανικό αγαπημένο και δυναμικό συγκρότημα BOCA NEGRO, θα μας διασκεδάσει με ρυθμούς LATIN ZOYMBA – disko και με γνωστά ελληνικά χορευτικά τραγούδια.

Την Κυριακή 6 Μαρτίου και ώρα 19:00, στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου, θα γίνει SHOW με το γνωστό μάγο ΣΑΝΚΑΡΑ.

Ο γνωστός Έλληνας μάγος ΣΑΝΚΑΡΑ, έρχεται για να παρουσιάσει σε μικρούς και μεγάλους νούμερα που ακροβατούν ανάμεσα στο ρεαλισμό και στην ψευδαίσθηση. Ανακαλύψτε τα όρια του μύθου, της τέχνης, των ψευδαισθήσεων και της πραγματικότητας. Παρακολουθήστε απίστευτες στιγμές, που κόβουν την ανάσα, στιγμές που «κλέβουν» το μυαλό και μιλούν στην ψυχή μας. Αιώρηση αντικειμένων, αντικείμενα που μεταμορφώνονται σε σκόνη μπροστά στα μάτια μας, άνθρωποι που πετάνε, μαγικοί καθρέφτες και άλλα πρωτότυπα και απίστευτα tricks κόντρα στους νόμους της φυσικής και της λογικής.

Ο Σανκάρα είναι πλέον από τους σύγχρονους αλχημιστές της εποχής μας και έρχεται για να μας χαρίσει μαγεία, χιούμορ αλλά και δυνατά συναισθήματα. Είναι αυτός που μπορεί να εξαφανίσει την κακή διάθεση και να μας γεμίσει γέλιο και θετική ενέργεια. Όπως έλεγε και ο Αϊνστάιν: «Υπάρχουν δύο μόνο τρόποι να ζήσεις τη ζωή σου. Ο ένας είναι σαν τίποτα να μην είναι θαύμα. Ο άλλος είναι σαν όλα να είναι ένα θαύμα».

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr