Αρχική Πολιτική Μπουραντάς, Γεώργιος – Βιογραφικό

Μπουραντάς, Γεώργιος – Βιογραφικό

82
0

Ο Γιώργος Μπουραντάς ζει και εργάζεται στη Χαλκίδα, είναι παντρεμένος με την Κλεοπάτρα Ακριώτη Συμβολαιογράφο και έχει δυο παιδιά τον Θανάση και την Σοφία. Είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Imperial College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού δίπλωμα MSc και DIC από το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ίδιου Πανεπιστημίου στα Συστήματα Αυτόματου Ελέγχου (Control Systems) και μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων-Ηλεκτρολόγων και Επιστημονικός Συνεργάτης του Ινστιτούτου City and Guilds του Λονδίνου.

Από το 2006 έως το 2014 έχει διατελέσει μέλος της Αντιπροσωπείας Περιφερειακού Τμήματος Εύβοιας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας ενώ από το 2010 έως το 2014 Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Εύβοιας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Έχει εργαστεί στην Ιντρακόμ Α.Ε. ως Project Manager και από το 2003 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας όπου ασχολείται με μελέτες, επιβλέψεις και κατασκευές ηλεκτρομηχανολογικών έργων.

Διαθέτει εμπειρία στην διοίκηση και στην διαχείριση σύνθετων και απαιτητικών έργων. Το 2014 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος και πήρε την θέση του Αντιδημάρχου του Δήμου Χαλκιδέων με τον Συνδυασμό του Δήμαρχου Χρήστου Παγώνη, ενώ από το 2018 διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Περιφερειακού Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Στερεάς Ελλάδος Ανώνυμη Εταιρεία των ΟΤΑ «Φο.Δ.Σ.Α. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΕ».

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr