Αρχική Πολιτική Δεν θα είναι υποψήφιος ο Αναστάσιος Πρατσόλης στις βουλευτικές εκλογές

Δεν θα είναι υποψήφιος ο Αναστάσιος Πρατσόλης στις βουλευτικές εκλογές

77
0

Αρχική/Πολιτική/Δεν θα είναι υποψήφιος ο Αναστάσιος Πρατσόλης στις βουλευτικές εκλογές

Θεωρώ υποχρέωση μου, μετά την γνωστοποίηση που έκανα στο κόμμα μου, να ενημερώσω ότι δεν θα είμαι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές.

Η απόφαση αυτή ,σίγουρα ήταν από τις πιο δύσκολες της ζωής μου. Έρχεται όμως η ώρα, που το όμορφο αυτό ταξίδι των 50 και πλέον χρόνων ενασχόλησης με τα κοινά τελειώνει…και αναπόφευκτα έρχονται στο μυαλό όλα όσα αποτέλεσαν αυτό το ωραίο ταξίδι… ,φοιτητικό κίνημα, επιστημονικός φορέας, προοδευτικός σύλλογος, Κυζίκεια και φυσικά η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α βαθμού ,που υπηρέτησα από όλες σχεδόν τις θέσεις.

Κοινοτικός σύμβουλος, Αντιπρόεδρος Κοινότητας, πρόεδρος 1ου Δημοτικού Συμβουλίου, Δήμαρχος Νέας Αρτάκης που έμελλε να είμαι και ο τελευταίος πριν την συνένωση με τον Δήμο Χαλκιδέων , Δημοτικός Σύμβουλος Χαλκιδέων και στο Δ. Σ. της Περιφερειακής Ενώσης Δήμων. Τέλος ως Βουλευτής Ευβοίας 2015-2019 του ΣΥΡΙΖΑ.

Με την ευκαιρία αυτή θέλω να ευχαριστήσω απο τα βάθη της καρδιάς μου και να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους και όλες εσάς που με στηρίξατε όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου ,τους συγγενείς μου , τους φίλους μου γιατί με την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε μου δώσατε το κουράγιο και την δύναμη να προχωρήσω.

Ως ενεργός πολίτης θα βρίσκομαι πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για Δημοκρατία, Κοινωνική Δικαιοσύνη, Αληλεγγύη, Ισότητα, Ευημερία στηρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και τον Αλέξη Τσίπρα στις εκλογές που έρχονται, βουλευτικές και αυτοδιοικητικές, αλλά και σε κάθε αγώνα για μια καλύτερη κοινωνία.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr