Ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Μετά το εργασιακό τι;» πραγματοποιεί την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 και ώρα 19:00 η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Εύβοιας.

Στην εκδήλωση, ο καθηγητής Εργατικού Δικαίου Διονύσης Τεμπονέρας θα αναλύσει όλες τις επιπτώσεις που θα έχει στη ζωή και στο εισόδημα των εργαζομένων, το αντεργατικό νομοσχέδιο Χατζηδάκη που ψηφίστηκε πρόσφατα απ’ την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και θα απαντήσει στα αγωνιώδη ερωτήματά τους.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά απ’ τη σελίδα της Νομαρχιακής Επιτροπής στο facebook (facebook.com/syrizaevia) και όσοι θέλουν μπορούν να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους στέλνοντας e-mail, ακόμη και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Νομαρχιακής Επιτροπής ([email protected] ).

Επίσης όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, μπορούν να στείλουν μήνυμα στην ανωτέρω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6944375325 & 6975362176, μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης 30/6 ώστε να τους αποσταλεί κωδικός σύνδεσης στην πλατφόρμα Zoom.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr