Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ) Εύβοιας βραβεύτηκε στον 11ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους με το 1ο Βραβείο animation κατηγορία δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ειδικές σχολικές μονάδες για την ταινία «Dreaminess».

Η ταινία διακρίθηκε ανάμεσα σε 110 κινηματογραφικές ταινίες μικρού μήκους και δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος σχολικής δραστηριότητας «Η τεχνική της κινούμενης εικόνας» από τους μαθητές της Γ’ Λυκείου του τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών.

Δείτε τη βραβευμένη ταινία των μαθητών στον σύνδεσμο που ακολουθεί.

«Dreaminess», μια ταινία βασισμένη στην πραγματική εμπειρία ενός μαθητή που η ζωγραφική τον βοήθησε να αντέξει το δύσκολο γι’ αυτόν σχολικό περιβάλλον.

Τον 11ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους συνδιοργανώνουν η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπ/σης Σερρών, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας, το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υ.ΠΑΙ.Θ., η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, το ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας), η ΕΡΤ και το Σπίτι της Κύπρου – Μορφωτικό Γραφείο της Κυπριακής Πρεσβείας στην Ελλάδα.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr