Το ζήτημα της υποστελέχωσης και των σοβαρών προβλημάτων στη λειτουργία του γραφείου ΕΦΚΑ Μαντουδίου έφερε στη Βουλή ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης.

Ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία κατέθεσε ως αναφορά τη σημερινή επιστολή του δημάρχου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας Γιώργου Τσαπουρνιώτη προς τον ΕΦΚΑ και τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, με την οποία περιγράφει τις δυσλειτουργίες που έχει προκαλέσει η μη αντικατάσταση του υπό συνταξιοδότηση μοναδικού υπαλλήλου που υπηρετούσε στο Γραφείο του ΕΦΚΑ Μαντουδίου, αλλά και τη δρομολογούμενη υποβάθμισή του, μετά από την απόφαση της αρμόδιας διευθύντριας του ΕΦΚΑ για οριστική αναστολή της λειτουργίας του ή για εκ περιτροπής λειτουργία του μια φορά την εβομάδα.

Καθώς πρόκειται για μία περιοχή της Εύβοιας με πληθυσμό 12.000 κατοίκων, που τριπλασιάζονται κατά την καλοκαιρινή περίοδο και καθώς το επόμενο κοντινότερο κατάστημα ΕΦΚΑ βρίσκεται σε μεγάλη χιλιομετρική απόσταση στην Ιστιαία, ο Μ. Χατζηγιαννάκης ζητά ενημέρωση για τις προθέσεις του υπουργού Εργασίας σχετικά με το μέλλον του γραφείου ΕΦΚΑ Μαντουδίου.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr