Αρχική Οικονομία Εγκαίνια του Νέου Κέντρου Ημέρας για άτομα με άνοια στη Χαλκίδα

Εγκαίνια του Νέου Κέντρου Ημέρας για άτομα με άνοια στη Χαλκίδα

34
0

Yλοποιώντας το όραμά μας μετά από 14 χρόνια εθελοντικής προσφοράς και δέσμευσης, σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του Κέντρου Ημέρας «Αγία Ειρήνη», στα νέα γραφεία μας επί της οδού Τσιριγώτη 14, 1ος όροφος στη Χαλκίδα, την Κυριακή 7 Μάϊου 2023 και ώρα 19:00.

Θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των υπηρεσιών που απευθύνονται σε άτομα με άνοια και οικογενειακούς περιθάλποντες και των υπηρεσιών νευροψυχολογικών ελέγχων και πρόληψης.
Τα γραφεία όπου θα πραγματοποιηθεί το γεγονός είναι προσβάσιμα σε άτομα με αναπηρίες.

Η δημιουργία της Νέας Μονάδας Ψυχικής Υγείας, με πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», θα μας επιτρέψει, να παρέχουμε δωρεάν, σταθερή φροντίδα στα άτομα με άνοια και να εστιάσουμε στην προαγωγή και πρόληψη ψυχικής υγείας, την ευεξία και ποιότητα ζωής καθώς τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ωριμάζουν.

Γνωρίζοντας ότι όλοι μας καθημερινά προσπαθούμε να διαχειριζόμαστε με τον καλύτερο τρόπο τις προκλήσεις και να συμβάλλουμε στη βελτίωση της καθημερινότητας, σας καλούμε να ενημερωθείτε για το έργο του φορέα και να το διαδώσετε στα άτομα που συμμετέχουν στη φροντίδα της “χρυσής ηλικίας”!

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή,

Ευαγγελία Αγγελίδου
Πρόεδρος REMIND-Ελληνικής Εταιρείας Νόσου
Alzheimer & Συγγενών Διαταραχών Χαλκίδος

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr