Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Ευβοίας επισημάνει την σημασία της επίσκεψης του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην Βόρεια Εύβοια.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης , Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στη Β. Εύβοια το πρωί της Παρασκευής 5 Νοεμβρίου 2021, ξεκινώντας από τον πολύπαθο τόπο μας, ένα οδοιπορικό σε όλη τη χώρα, όπου συνομίλησε με τις τοπικές αρχές, φορείς και κατοίκους σε Ιστιαία και Αχλάδι.

Τις προηγούμενες ημέρες είχαν προηγηθεί περιοδείες με τον Γραμματέα, Τομεάρχες, Βουλευτές, στελέχη, μέλη και την Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. σε πολλές περιοχές της Εύβοιας και κυρίως στα πυρόπληκτα χωριά του βορρά.

Όλες οι περιοδείες έγιναν σε πολύ θετικό κλίμα και η επικοινωνία με τους κατοίκους και φορείς όλων των περιοχών που επισκεφτήκαμε ήταν ουσιαστική και εποικοδομητική. Η κορύφωση και το κλείσιμο αυτού του οδοιπορικού στη Εύβοια έγινε με μεγάλη επιτυχία, το απόγευμα της Παρασκευής, 5/11 στις 7:00μμ, στο κλειστό γυμναστήριο “Μελίνα Μερκούρη” στη Χαλκίδα, με την κεντρική πολιτική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Ευχαριστούμε τους φορείς και τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης 1ου και 2ου βαθμού από Εύβοια αλλά και όλη την Περιφέρεια Στερεάς, που βρέθηκαν κοντά μας. Ευχαριστούμε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για συστράτευση και συμπόρευση. Για να βάλουμε την κοινωνία μπροστά!

Μια κοινωνία που έως τώρα δοκιμάζεται, μετρώντας κάθε μέρα τρομακτικές απώλειες από την πανδημία, μια κοινωνία που αδυνατεί να κατανοήσει το αλλοπρόσαλλο του κυβερνητικού σχεδιασμού, γιατί απλά δεν υπάρχει.
Μια κοινωνία που ισοπεδώνεται από το κύμα ακρίβειας που περιθωριοποιεί και φτωχοποιεί ολοένα και περισσότερους πολίτες.
Μια κοινωνία που αποσβολωμένη δέχεται επίπληξη, αφού για ότι συμβαίνει δεν ευθύνεται η κυβέρνηση αλλά οι πολίτες.
Μια κοινωνία που γνωρίζει πως η κυβέρνηση της Ν.Δ. δε την έχει απλά εγκαταλείψει, αλλά πιθανότατα την εξοντώνει.

Στην αφετηριακή ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., Αλέξη Τσίπρα, ακούστηκε μια κοινωνική απαίτηση: Φύγετε…

Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. μαζί με τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες μπορούν να απαντήσουν πειστικά και αποτελεσματικά στις προκλήσεις της κοινωνικής και οικονομικής συγκυρίας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. έχει καταθέσει δημόσια τις κοστολογημένες προτάσεις του, τις οποίες έχει υποβάλει σε κοινωνική διαβούλευση και μέχρι την πραγματοποίηση του 3ου συνεδρίου του, θα τις εμπλουτίζει και θα ενδυναμώνει, με τη συμβολή όλων των παραγωγικών και κοινωνικών δυνάμεων στις διαδικασίες που θα γίνουν σε κάθε Περιφέρεια της χώρας μας.

Η συμβολική έναρξη της πορείας μας προς το Συνέδριο από τη Εύβοια και η παρουσία του Προέδρου Αλέξη Τσίπρα στο νησί μας, για τρίτη φορά τους έξι τελευταίους μήνες , αναδεικνύει το αυξημένο ενδιαφέρον και τη διάθεση μας, να είμαστε δίπλα στους ανθρώπους που εγκαταλείφτηκαν από την κυβέρνηση, που δοκιμάζονται και αγωνίζονται να στήνουν ξανά τις ζωές τους και να δουλέψουμε μαζί τους για την αποκατάσταση και ανάπτυξη της Εύβοιας, ώστε να μη φύγει κανείς από τον τόπο του.
ΝΕΑ ΑΡΧΗ με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr