Αρχική Πολιτική Επίσκεψη του Μίλτου Χατζηγιαννάκη στον ΑΗΣ Αλιβερίου

Επίσκεψη του Μίλτου Χατζηγιαννάκη στον ΑΗΣ Αλιβερίου

65
0

Επίσκεψη στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Αλιβέρι, όπου και συναντήθηκε με το προσωπικό και τον διευθυντή της μονάδας, πραγματοποίησε σήμερα ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης.

Μετά το τέλος της επίσκεψης ο υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία δήλωσε: “Πριν ακόμα από την έναρξη της ενεργειακής κρίσης, η κυβέρνηση Μητσοτάκη ιδιωτικοποίησε τη ΔΕΗ. Το μόνο που έκανε και συνεχίζει μέχρι τώρα να κάνει, είναι να επιδοτεί την αισχροκέρδεια, να παίρνει χρήματα από τις τσέπες των πολιτών μέσα από τους υπέρογκους λογαριασμούς και τα δημόσια ταμεία και να τα δίνει στις τσέπες των παρόχων ενέργειας. Και δυστυχώς δεν υπάρχουν ουσιαστικά μέτρα ανάσχεσης της ενεργειακής ακρίβειας, διότι η ΝΔ θέλει να συνεχίζεται αυτή η λεηλασία, προκειμένου να στηρίζονται κάποιοι λίγοι και ισχυροί.

Υπάρχουν λύσεις, υπάρχει εναλλακτική για να σταθεί όρθια η κοινωνία. Μετά από τις εκλογές της 21ης Μαΐου, η προοδευτική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. θα αποκαταστήσει το Δ στη ΔΕΗ, με άμεσο και ουσιαστικό έλεγχο του Δημοσίου, επαναφέροντάς τη στη ρότα της λειτουργίας υπέρ της κοινωνίας”.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr