Η ασφάλεια αυτοκινήτου μπορεί να γίνει ακόμα οικονομικότερη, αρκεί να ξέρεις τον τρόπο να ρίχνεις την τιμή της. Μάθε τα tips για να το καταφέρεις εύκολα. Σίγουρα δεν θες να πληρώνεις πολλά για να έχεις προστασία, όταν γνωρίζεις πως υπάρχει τρόπος να την έχεις πολύ φτηνότερα. Έφτασε η στιγμή να μάθεις όλα τα μυστικά για να ρίχνεις ακόμα περισσότερο την τιμή της ασφάλειας αυτοκινήτου και να έχεις το καλύτερο συμβόλαιο στη χαμηλότερη τιμή.

Δες τα παρακάτω tips:

Κάνε έρευνα αγοράς
Η έρευνα αγοράς σου δείχνει όλες τις διαθέσιμες τιμές και υπηρεσίες. Μέσα από αυτή τη θα βρεις οικονομικότερα συμβόλαια από αυτό που έχεις ή ασφάλειες αυτοκινήτου που σου δίνουν πολλά περισσότερα στην ίδια τιμή. Είναι το πρώτο σου βήμα και αυτό που ποτέ δεν θα πρέπει να παρακάμψεις πριν από οποιαδήποτε αγορά.

Πρόσθεσε καλύψεις
Φαινομενικά ανεβαίνει το κόστος μίας ασφάλειας αυτοκινήτου, όμως έκανες μία εκτίμηση να δεις πόσο τελικά θα πληρώσεις εάν πάρεις τις ίδιες υπηρεσίες εκτός ασφάλειας; Σκέψου λοιπόν την οδική βοήθεια, τις επισκευές, τα νοσήλια και πολλά άλλα πόσο κοστίζουν μόνα τους. Εσύ τα έχεις λοιπόν πολύ πιο φτηνά στη διάθεση σου μέσα από τις πρόσθετες καλύψεις.

Χρησιμοποίησε τις εκπτώσεις σου
Ναι υπάρχει τρόπος να ρίξεις την τιμή μίας ασφάλειας αυτοκινήτου. Εάν είσαι άνεργος, δημόσιος υπάλληλος ή ένστολος, έχεις έκπτωση στο συμβόλαιο σου. Τώρα αν είσαι και πελάτης κάποιας συγκεκριμένης τράπεζας ή εταιρείας κινητής τηλεφωνίας που συνεργάζεται με την ασφαλιστική σου, μπορεί να δεις επιπλέον έκπτωση στην τιμή της ασφάλειας αυτοκινήτου. Μάθε μέσα από τα διάφορα προγράμματα επιβράβευσης πελατών που τρέχει η κάθε εταιρεία.

Κάνε προαγορά
Κατά περιόδους οι εταιρείες τρέχουν προσφορές που σου δίνουν την ίδια ασφάλεια αυτοκινήτου που έχεις πολύ φτηνότερα. Αυτό σημαίνει λοιπόν πως μπορείς να κάνεις προαγορά της και να επιλέξεις να την ενεργοποιήσεις μελλοντικά. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα που προσφέρουν οι direct ασφάλειες αυτοκινήτου και αξίζει να το χρησιμοποιήσεις μιας και μπορείς να σώσεις πολλά χρήματα ή να ανανεώσεις με τεράστια διαφορά την ήδη υπάρχουσα.

Μάθε πολλά περισσότερα για την ασφάλεια αυτοκινήτου, tips για τη φροντίδα του οχήματος και πολλά άλλα θέματα σχετικά με την οδήγηση στο asfaleiaautokinitou.gr.

Πηγή: eviaportal.gr