Ο Εικαστικός Επιμελητής Πάρης Καπράλος σε συνεργασία με 17 εικαστικούς καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα παρουσιάζουν την έκθεση Χαρακτικής και Ζωγραφικής “Μελάνι σε Χαρτί” και σας προσκαλούν να την επισκεφθείτε στην Chili Art Gallery. Στην εικαστική ομαδική έκθεση συμμετείχε και η ζωγράφος από την Χαλκίδα, Σωτηρία Αλεβίζου.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 29 Μαίου 2021 και ώρα 15:00.

Μέρες/Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10.30 – 18.00, Σάββατο 11-15.00. Κυριακή Κλειστά. Είσοδος ελεύθερη με μάσκες.

Κοτσιρέα - Αλεβίζου - Καπράλος

Μαρία Θεοφυλάκτου-Κοτσιρέα (Chili Art Gallery), Σωτηρία Αλεβίζου (εικαστικός), Πάρης Καπράλος επιμέλεια και σύλληψη έκθεσης

Βιογραφικό Σωτηρία Αλεβίζου

Η Σωτηρία Αλεβίζου γεννήθηκε το 1968 στη Χαλκίδα. Μαθήτευσε στο Εργ. Τέχνης Χαλκίδας με καθηγητές τους Γ. Αδαμάκο και Άγγελο Αντωνόπουλο. Διδάχθηκε ζωγραφική και αγιογραφία από τους Εδ. Σακαγιάν και Ιω. Καρούζο και θεωρία τέχνης από τους Ιω. Καρατζόγλου και Ν.Ζία στο Κ. Επιμορφώσεως Πειραιά. Έχει επίσης παρακολουθήσει μαθήματα αγιογραφίας στην “Εικονουργία” με τον Γ. Κόρδη, μαθήματα βασικού σχεδίου με την Ελ. Ζούνη, ακουαρέλας με τη Ρουμπ. Σαρελάκου, ιστ. τέχνης με τον Παντ. Τσάβαλο, καθώς επίσης και σεμινάρια αγγειοπλαστικής και αρχαιολογίας. Έχει δείξει έργα της σε ομαδικές εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έργα της ανήκουν σε ιδιωτικές συλλογές.

Chili Art Gallery

Η Chili Art Gallery ιδρύθηκε το 2010 και βρίσκεται στο Θησείο δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα», μια ανάσα από το πιο ζωντανό σημείο της πόλης μας, το Γκάζι. Αποτελεί έναν πολιτιστικό χώρο, όπου οι φιλότεχνοι και το κοινό γενικότερα μπορούν να έρχονται σε επαφή με όλες τις μορφές της Σύγχρονης Τέχνης. Ζωγραφική, γλυπτική, κολλάζ/συνθέσεις, εγκαταστάσεις/κατασκευές, χαρακτική, φωτογραφία μαζί με εφαρμογές σχεδιασμού και αισθητικής, που αφορούν σε λειτουργικά αντικείμενα και αντικείμενα καθημερινής χρήσης , όπως κεραμικά, ύφασμα, κόσμημα, γυαλί, έπιπλο, παρουσιάζονται σε μηνιαία βάση με ατομικές και ομαδικές εκθέσεις και events.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr