Η online ασφάλεια αυτοκινήτου είναι ένα πολύ οικονομικό προϊόν. Μάθε τώρα πώς να το σχεδιάζεις γρήγορα και τι πρέπει να περιλαμβάνει για να μη χάνεις χρόνο.

Σε έναν ταχύτατα εξελισσόμενο κόσμο δεν έχεις χρόνο για πέταμα. Χρειάζεσαι γρήγορες, ουσιαστικές και αποτελεσματικές λύσεις για τη διευκόλυνση της ζωής σου. Έτσι και στο θέμα της προστασίας σου, η online ασφάλεια αυτοκινήτου είναι η απάντηση.

Δες μερικά από τα παρακάτω tips που θα σε βοηθήσουν να τη σχεδιάσεις γρήγορα και να κερδίσεις χρήματα.

Χρησιμοποίησε ψηφιακά εργαλεία

Γιατί να κάθεσαι με τις ώρες να υπολογίζεις πόσο κοστίζει η κάθε μία online ασφάλεια αυτοκινήτου, όταν μπορείς να το κάνεις μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Χρησιμοποίησε τα εργαλεία σύγκρισης που σου παρέχουν οι διάφορες πλατφόρμες και δες τις διαφορές στις τιμές και τις καλύψεις ανά εταιρεία. Θα διαπιστώσεις πως έτσι κερδίζεις και χρόνο και χρήμα.

Διάλεξε βάσει καλύψεων

Ναι οι καλύψεις είναι το μεγάλο ζητούμενο. Όσο περισσότερες, τόσο καλύτερη και το συγκεκριμένο πακέτο online ασφάλειας αυτοκινήτου. Ενημερώσου σχετικά με τα ποσά αποζημίωσης και φρόντισε να επιλέξεις μεγάλες αυτά που θεωρείς πως θα σε εξυπηρετήσουν περισσότερο σε ένα ενδεχόμενο ατυχήματος.

Μην ξεχάσεις την οδική βοήθεια

Η οδική βοήθεια πρέπει να υπάρχει σε κάθε online ασφάλεια αυτοκινήτου σήμερα. Είναι σημαντική βοήθεια σε ώρα ανάγκης καθώς έρχεται εντελώς δωρεάν και σε βοηθά να διορθώσεις το πρόβλημα ή μεταφέρει το όχημα σου σε κάποιο συνεργείο. Σαν υπηρεσία δεν έχει όρια, οπότε μην το σκέφτεσαι!

Αγόρασε μία έκπτωση

Αν βρεις ένα καλό πακέτο online ασφάλειας αυτοκινήτου σε έκπτωση αγόρασε το και απλά θέσε ως ημερομηνία ενεργοποίησης τη μέρα λήξης της άλλης ασφάλειας. Ναι ένα πλεονέκτημα των direct ασφαλειών είναι η προαγορά. Έτσι γλιτώνεις την επόμενη έρευνα αγοράς και φυσικά πολλά χρήματα.

Απέφυγε εταιρίες που δε γνωρίζεις

Εάν δεν έχεις ακούσει απολύτως τίποτα για κάποια ασφαλιστική ή δεν βρίσκεις πληροφορίες τότε απέρριψε την απευθείας. Δε χρειάζεται να τρως τον χρόνο σου με πιθανές απάτες, όταν μπορείς να βρεις άλλες αξιόπιστες και επώνυμες online ασφάλειες αυτοκινήτου. Ότι και να υπόσχεται, σίγουρα για κάποιο λόγο δεν υπάρχει κανένα στοιχείο της και εμφανίστηκε ξαφνικά. Κάνε έξυπνες κινήσεις για την προστασία σου και στις αγορές!

Πηγή: eviaportal.gr