Η online ασφάλεια αυτοκινήτου είναι ο ιδανικός τρόπος να έχεις οικονομικές υπηρεσίες, χωρίς να βγεις από το σπίτι σου και να έρθεις σε επαφή με άλλα άτομα. Στην εποχή του κορονοϊού όλοι μας είμαστε πλέον προσεκτικοί και προσπαθούμε να έχουμε όσο γίνεται λιγότερες επαφές με αγνώστους. Η online ασφάλεια αυτοκινήτου είναι ο καταλληλότερος και ασφαλέστερος τρόπος για να έχεις προστασία και μηδενική μετακίνηση.

Εφαρμόζοντας το social distancing

Η κοινωνική απομάκρυνση (social distancing) είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για να προστατευόμαστε από την Covid-19.
Τα lockdown δεν είναι αφορμή για να μείνει ανασφάλιστο το όχημα σου. Μην ξεχνάς πως οι έλεγχοι της τροχαίας συνεχίζονται κανονικά και πλέον δεν γίνονται μόνο στο δρόμο, αλλά και ηλεκτρονικά.

Η online ασφάλεια αυτοκινήτου εξασφαλίζει κάλυψη χωρίς καμία επαφή, μιας και από την αναζήτηση μέχρι και την παραλαβή της όλα τα βήματα γίνονται από απόσταση και ηλεκτρονικά.

Πώς λειτουργεί;
Σε πρώτη φάση αυτό που έχεις να κάνεις είναι να αναζητήσεις ηλεκτρονικά την online ασφάλεια αυτοκινήτου σου. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να το κάνεις από το σπίτι σου ή οποιοδήποτε άλλο χώρο.

Μόλις βρεις το συμβόλαιο που σε ενδιαφέρει μπορείς να το διαμορφώσεις όπως θες προσθέτοντας επιπλέον καλύψεις.
Το επόμενο βήμα είναι να συμπληρώνεις απλά τα στοιχεία σου. Μόλις αυτά εγκριθούν απλά καταβάλεις το ποσό και παραλαμβάνεις την online ασφάλεια αυτοκινήτου στο email σου.
Εάν θες την εκτυπώνεις και την βάζεις στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου σου και αυτό ήταν! Καμία απολύτως μετακίνηση σε γραφεία και μηδενική αναμονή.

Τι άλλο κερδίζω;

Το σημαντικότερο όμως είναι πως η online ασφάλεια αυτοκινήτου, επειδή αγοράζεται απευθείας από την εταιρεία και έχει ελάχιστη γραφειοκρατία έρχεται στη χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει προμήθεια κάποιου διαμεσολαβητή δεν υπάρχει και λόγος να μπει κάποια προμήθεια. Έτσι το τελικό προϊόν που παραλαμβάνει ο πελάτης είναι απαλλαγμένο από κάθε πρόσθετο κόστος.

Υπάρχει κάποια διαφορά με τις άλλες ασφάλειες;
Ναι είναι πιο γρήγορη στην έκδοση της, την φτιάχνεις από το σπίτι σου και κοστίζει λιγότερα χρήματα.
Η online ασφάλεια αυτοκινήτου είναι διαφορετική στον τρόπο σύναψης και αγοράς, όχι όμως στις καλύψεις που παρέχει. Σε ασφαλίζει στο 100% όπως οποιαδήποτε άλλη απλή ή μικτή ασφάλεια και σου παρέχει μία πληθώρα καλύψεων για να είσαι σίγουρος πως θα έχεις το συμβόλαιο που πάντα ονειρευόσουν.

Πηγή: eviaportal.gr