Τον πιο παιχνιδιάρη ΓΑΤΟ όλων των παραμυθιών συνεχίζει να παρουσιάζει για 5η ΣΕΖΟΝ η Παιδική Σκηνή ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ η οποία μετράει 16 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα παιδικά θεάματα της χώρας, την παράσταση “Ο ΠΑΠOYΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΤΟΣ”. Το πασίγνωστο παραμύθι γράφτηκε από το Γάλλο συγγραφέα ΣΑΡΛ ΠΕΡΩ το 1812 όπου μέχρι και στις μέρες μας συνεχίζει να συντροφεύει τους μικρούς μας φίλους.

Τις σκανδαλιές του αγαπημένου μας ΗΡΩΑ μπορούν να παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι στο “ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΟΡΕΣΤΗΣ ΜΑΚΡΗΣ – ΠΑΡΚΟ ΛΑΟΥ” ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 και ώρ 19:15

Η Ιστορία του παραμυθιού
Το παραμύθι των παραμυθιών, ξεκινάει με μία φαινομενικά αδικία.
Ένας φτωχός μυλωνάς αφήνει κληρονομιά
στον πρώτο και τον δεύτερο γιο του ότι έχει, και στον τρίτο ένα τσουβάλι με ένα Γάτο!
Ο Γάτος δεν είναι απλά ένας κοινός Γάτος, αλλά είναι πολύ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ!
Μιλάει σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! Φοράει μπότες! Και πάνω από όλα είναι ΕΞΥΠΝΟΣ!!!

Έτσι θα βοηθήσει τον μικρό γιο στην αρχή να βγάλει χρήματα για να μπορέσει να ζήσει και στην πορεία να τον χρήσει Κόμη να του δώσει το παλάτι του Γίγαντα και να παντρευτεί την αγαπημένη του Πριγκίπισσα!

Τα διδάγματα του έργου
Τέλος το έργο είναι συνάμα και διδακτικό γιατί μιλάει για το πως δημιουργείται και χτίζεται μία φιλία μέσα απ’ τη διαφορετικότητα, για το δίκαιο και το άδικο, για την επιπολαιότητα και το κόστος της, για την ανιδιοτελή προσφορά και βοήθεια, για την επιβολή της σωματικής δύναμης και τη δύναμη της εξουσίας με σκοπό να κυριαρχήσει ο φόβος και την τελική νίκη της δύναμης του μυαλού και της αγάπης!
Σκηνοθεσία: ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΛΑΛΙΩΤΗΣ.

Η παράσταση πλαισιώνεται από ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ & ΤΡΑΓΟΥΔΙ όπου έγραψε η ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΒΕΛΗ μέσα από τους στοίχους της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.

Επί σκηνής οι έμπειροι ηθοποιοί με συνδυασμό με τα ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ που παίζουν επί σκηνής ξεσηκώνουν τους ΘΕΑΤΕΣ. Η σκηνογραφία και ζωγραφική εκτέλεση του εντυπωσιακού σκηνικού είναι του ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ, ενώ την παράσταση έντυσε με τα υπέροχα κοστούμια η ΣΗΛΙΑ ΔΕΜΙΡΗ.

Στην παράσταση παίζουν οι επαγγελματίες ηθοποιοί του θεάτρου και της τηλεόρασης: Κατερίνα Αναστασίου, Ελένη Καρβέλη, Σάββας Γραμματικός, Ελευθερια Μπουρανή και ο Πέτρος Γρύλλος.

Τηλ. για πληροφορίες 6973 056635
Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ – Προπώληση VIVA.gr

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr