Σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση, η ισραηλινή εταιρεία Brown Hotels που δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού επενδύει σε δύο ξενοδοχειακές μονάδες στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας.

Η Brown Hotels διαθέτει ήδη 23 ξενοδοχεία στο Ισραήλ αλλά και στην Ελλάδα καθώς πρόσφατα απέκτησε 4 ξενοδοχεία στην Αθήνα ενώ τον Απρίλιο toy 2022 ξεκινά την λειτουργία του το πρώτο resort της εταιρείας στην Κορινθία. Το Brown Beach Corinthia αποτελεί το καμάρι του ομίλου και έχει ήδη επιλεγεί από το Forbes ως ένα από τα 22 νέα θαυμάσια ξενοδοχεία που αξίζει να επισκεφθείς στην Ευρώπη το 2022.

Κορινθία Beach Resort

Σύντομα αναμένεται και το «Brown Beach Chania Resort» ενώ η εταιρεία έχει αυτή την στιγμή ενεργά project σε Κύπρο, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Κροατία.

To ξενοδοχείο Πέλαγος στον Άγιο Μηνά

Σύμφωνα με πληροφορίες το ξενοδοχείο Πέλαγος της οικογένειας Αλεξάνδρου πέρασε στα χέρια της Brown Hotel το καλοκαίρι του 2021. Πρόκειται για μία ιδιοκτησία 30 στρεμμάτων και το ξενοδοχείο στην σημερινή του μορφή διέθετε 119 δωμάτια εκ των οποίων 21 bungalows. Το Πέλαγος βρίσκεται τέσσερα χιλιόμετρα από την παλιά γέφυρα της Χαλκίδας, στην περιοχή Άγιος Μηνάς όπου πραγματοποιείται ήδη ακόμα μία σημαντική επένδυση στον τομέα του τουρισμού με την ανακαίνιση και αναβάθμιση του Saint Minas Beach.

Ξενοδοχείο Πέλαγος & St Minas

Αριστερά το Ξενοδοχείο Πέλαγος και δεξιά το St Minas

Το ξενοδοχείο Grand Bleu Resort στην Ερέτρια

Το Grand Blue Resort αποτελείται από ένα κεντρικό κτήριο το οποίο διαθέτει 96 δωμάτια και 3 σουίτες, καθώς επίσης και 75 ακόμη δωμάτια που βρίσκονται μοιρασμένα σε 6 μικρότερα κτιριακά συγκροτήματα των δύο ορόφων. Τα 11 από αυτά τα δωμάτια είναι διώροφες μεζονέτες με εσωτερική σκάλα.

Δείτε το βίντεο της Brown Hotels για την παρουσία της εταιρείας με το Dave Red στην Αθήνα.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr