Ο Συμεών Κεδίκογλου, πολιτευτής με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δήλωσε σχετικά με τις εκλογές της 15ης Μαΐου:

Η 15η Μαΐου είναι ημέρα τομής για το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αλλά και για τα πολιτικά πράγματα της χώρας. Με 172.000 μέλη, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο κορμός της προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης, είναι από σήμερα το μεγαλύτερο κόμμα ενεργών μελών στη χώρα μας.

Όπως είπε ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας ένα «άλλο κόμμα. Ένα κόμμα πιο μαζικό, λαϊκό, νεανικό, σύγχρονο και ριζοσπαστικό».

Έγινε η οργανωτική και κοινωνική αντιστοίχιση για την οποία πάλεψα απ την ημέρα ένταξής μου. Στην Εύβοια ειδικά είχαμε από τα μεγαλύτερα ποσοστά νέων μελών πανελληνίως. Μεγαλώνει έτσι η πίστη για νικηφόρο αποτέλεσμα όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές!

Θέλω να ευχαριστήσω λοιπόν όλους όσοι συμμετείχαν σ αυτή τη γιορτή της δημοκρατίας. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω όσους με τίμησαν, προσωπικά με την εμπιστοσύνη τους και με εξέλεξαν στην Κεντρική Επιτροπή.

Αισθάνομαι την ευθύνη να τους εκπροσωπήσω επάξια με την πολιτική παρουσία και προτάσεις μου στο ανώτατο καθοδηγητικό όργανο. Η εκλογή μου από μια ευρεία περιφέρεια(Στερεά), από το σώμα των αρχικών μελών, μαζί με υποψηφίους που είναι χρόνια στο χώρο σε ενεργείς πολιτικές και κομματικές θέσεις τολμώ να πω ότι είναι επιτυχία αλλά και δικαίωση της ένταξης μου στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τον πιο επίσημο και δημοκρατικό τρόπο.

Τώρα μας περιμένουν ακόμα μεγαλύτεροι κοινοί αγώνες για να ξαναφέρουμε την ελπίδα και τη δικαιοσύνη στην πατρίδα μας. Πάμε λοιπόν.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr