Αρχική Πολιτική Με τον Σύλλογο Τριτέκνων Εύβοιας συναντήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Αλέξανδρος...

Με τον Σύλλογο Τριτέκνων Εύβοιας συναντήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Αλέξανδρος Θεοδώρου

91
0

Αρχική/Πολιτική/Με τον Σύλλογο Τριτέκνων Εύβοιας συναντήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Αλέξανδρος Θεοδώρου

Τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Τριτέκνων Εύβοιας Γονέων, υποδέχθηκε στο πολιτικό του γραφείο στη Χαλκίδα ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια, Αλέξανδρος Θεοδώρου. Η συνάντηση, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο κύκλου επαφών και συναντήσεων, που πραγματοποιεί ο υποψήφιος βουλευτής με κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς του νησιού για την καταγραφή των οξυμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, συγκεκριμένα, η Πρόεδρος, Φανή Γένη, η Αντιπρόεδρος, Έφη Βαρβάρου, η Αν. Γραμματέας, Σωτηρία Παπαγεωργίου και το μέλος του ΔΣ,
Χάρης Μωραϊτης.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Θεοδώρου τόνισε:

“Η ουσιαστική στήριξη των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών δεν αποτελεί μονάχα κοινωνική αναγκαιότητα, αλλά και ένας ισχυρός συμβολισμός για την αντιμετώπιση του πιο σημαντικού ζητήματος της χώρας μας, του δημογραφικού. Η δημιουργία κοινωνικών προγραμμάτων στέγασης, τα ίσα δικαιώματα τριτέκνων και πολυτέκνων, καθώς και η δημιουργία Εθνικού Αποταμιευτικού Ταμείου, αποτελούν προγραμματικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ, αλλά και προσωπικές δεσμεύσεις του προέδρου μας Νίκου Ανδρουλάκη προς την Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών Τριών Τέκνων Ελλάδας.

Ειδικά για την Εύβοια, τα μέλη του ΔΣ Συλλόγου, μου έθεσαν και συγκεκριμένα θέματα που σχετίζονται με την ισότιμη αντιμετώπιση των τριτέκνων με τους πολύτεκνους, όπως η έκπτωση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τη στήριξη και τη διανομή τροφίμων μέσα από το ΤΕΒΑ, καθώς και την πιο εύκολη πρόσβαση στους παιδικούς σταθμούς των παιδιών από τρίτεκνες οικογένειες. Είναι κρίσιμο η οικογένεια να γνωρίζει ότι το παιδί της, θα έχει πρόσβαση στις δημόσιες παροχές της χώρας και δεν θα μείνει εκτός της προσχολικής εκπαίδευσης.

Δεσμεύθηκα ότι θα είμαι διαρκώς δίπλα στους αγώνες και τις διεκδικήσεις τους αναδεικνύοντας τα αιτήματά τους είτε στην Εύβοια είτε σε κεντρικό επίπεδο.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr