Αρχική Αθλητικά Νέους βατήρες και εξοπλισμό αποκτά το κολυμβητήριο Χαλκίδας

Νέους βατήρες και εξοπλισμό αποκτά το κολυμβητήριο Χαλκίδας

41
0

Αρχική/Αθλητικά/Νέους βατήρες και εξοπλισμό αποκτά το κολυμβητήριο Χαλκίδας

  • Κολυμβητήριο

Προγραμματική σύμβαση για τον εκσυγχρονισμό του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Χαλκίδας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΔΑΚ Μ. ΜΕΡΚΟΥΡΗ», συνολικού προϋπολογισμού 37.200 ευρώ, συνυπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και η Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας Ελένη Αϊδίνη.

Σκοπός της σύμβασης είναι η περαιτέρω βελτίωση των υποδομών και η λειτουργική αναβάθμιση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Χαλκίδας σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κολύμβησης, προκειμένου να καλύπτονται οι σύγχρονες απαιτήσεις διεξαγωγής κολυμβητικών αγώνων όλων των κατηγοριών.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να γίνει προμήθεια και τοποθέτηση του κάτωθι εξοπλισμού: 

  • Οκτώ (8) υψηλών βατήρων εκκίνησης κολύμβησης και συστήματος εκκίνησης υπτίου με ικανότητα εύκολης ρύθμισης τόσο από τους αθλητές όσο και από τους αρμόδιους κριτές.
  • Τριών (3) ρολών περιτύλιξης αντικυματικών διαδρομών που θα στηρίζονται σε τέσσερις βαρέως τύπου περιστρεφόμενες ρόδες, με φρένο για εύκολη μετακίνηση και αποθήκευση.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης δήλωσε σχετικά: «Επενδύουμε συνειδητά στην αναβάθμιση των αθλητικών μας υποδομών, συνδράμοντας για ακόμα μία φορά ενεργά σε πρωτοβουλίες και έργα εκσυγχρονισμού και ενίσχυσης των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Π.Ε. Εύβοιας. Κορυφαίος μας στόχος η προσέλκυση των συμπολιτών μας και κυρίως των νέων ανθρώπων στα οφέλη και τις αρετές που απλόχερα χαρίζει ο αθλητισμός.»

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr