Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια, επικροτεί την πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας κ. Κελαϊδίτη για την επιστολή που έστειλε με το επικείμενο κλείσιμο της τράπεζας της Alpha Bank στην Κάρυστο. Ωστόσο ζητά από τον Αντιπεριφερειάρχη να παρέμβει άμεσα για το μη κλείσιμο το ΕΦΚΑ Μαντουδίου, το οποίο εξυπηρετεί τους πολίτες όλου του δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας.

Ακολουθεί η επιστολή της Νομαρχιακής:

Είδαμε την επιστολή που απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης, προς της διοίκηση της Alpha bank, σχετικά με την επικείμενη παύση λειτουργίας του υποκαταστήματός της στην Κάρυστο. Φυσικά και πολύ σωστά έπραξε ο κύριος Κελαϊδίτης και επικροτούμε την πρωτοβουλία του αυτή γιατί, το κατάστημα της Alpha Bank θα πρέπει να παραμείνει στην Κάρυστο. Εξάλλου για το συγκεκριμένο θέμα, της τράπεζας στην Κάρυστο έχουν κάνει ήδη παρεμβάσεις και οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του νομού.

Εμείς όμως θα περιμέναμε απ’ τον πρώτο πολίτη της Εύβοιας να είχε την ίδια σπουδή και τα ίδια αντανακλαστικά που επιφύλαξε για το υποκατάστημα της τράπεζας στην Κάρυστο και να τα επιδείκνυε και για το υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στο Μαντούδι.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr