Δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος αναφέρει ότι στο πλαίσιο της συγκρότησης του ψηφοδελτίου του Κινήματος Αλλαγής στην Εύβοια,  υποψήφιος βουλευτής θα είναι ο επιχειρηματίας από την Κύμη, Αλέξανδρος Θεοδώρου.

Σε διεργασίες και εκλογική ετοιμότητα φαίνεται ότι βρίσκεται το ΚΙΝΑΛ αναζητώντας υποψηφίους για τα ψηφοδέλτια όχι μόνο στην Αττική αλλά και στην επικράτεια. Άλλωστε το μήνυμά του για το πώς αναμένεται να πορευτεί το κόμμα έστειλε ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέροντας ότι στόχος του είναι η δημιουργία μιας κυβέρνησης με σοσιαλδημοκρατικό κόρμο, κάτι που στη ΝΔ «διάβασαν» ως βήμα προσέγγισης προς τον Αλέξη Τσίπρα. «Το βράδυ των πρώτων εκλογών φιλοδοξώ το κόμμα μας να είναι στην όχθη των νικητών και να καθορίσει βάσει των συσχετισμών που θα επιλέξει ο λαός, το σχέδιο μας. Στην όχθη των ηττημένων τότε θα είναι και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Όποιος πραγματικά πιστεύει στις προγραμματικές συνεργασίες, θα το αποδείξει από την 1η Κυριακή. Όλα τα υπόλοιπα είναι στυγνοί τακτικισμοί», προσέθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Στο πλαίσιο της συγκρότησης του ψηφοδελτίου στην Εύβοια έντονη είναι η φημολογία για τον Αλέξανδρο Θεοδώρου. Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από το κόμμα, με τα ονόματα των υποψήφιων βουλευτών, συμπεριλαμβάνοντας τον κ. Θεοδώρου, στις 8 Μαΐου 2022.

Ιδιοκτήτης της οικογενειακής εταιρείας ξυλείας Θεοδώρου, πρώην πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ της Κύμης και αντιδήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου, ο Αλέξανδρος Θεοδώρου είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που ακούγονται έντονα για τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Ο Αλέξανδρος Θεοδώρου στήριξε ενεργά τον Νίκο Ανδρουλάκη στις εσωκομματικές εκλογές του περασμένου Δεκεμβρίου και πιθανή συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο θα έχει ως στόχο να εκφράσει και στο νησί τον άνεμο της ανανέωσης που πνέει στη Χαριλάου Τρικούπη, μετά την εκλογή του νέου προέδρου.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr