Μετά την πλήρη ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων όλων των εκλογικών τμημάτων ανά την επικράτεια, με βάση τα εκλογικά αποτελέσματα που έχει στη διάθεση της η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή και εφαρμόζοντας τις ποσοστώσεις που προβλέπει ο εκλογικός κανονισμός που εγκρίθηκε στο 3ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη νέα Κεντρική Επιτροπή ανακοινώθηκαν τα μέλη της νέας Κεντρικής Επιτροπής.

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

1.Πούλου Γιώτα

2.Σαρακιώτης Ιωάννης

3.Αναγνωστάκης Δημήτρης

4.Μοσκαχλαϊδης – Λαμπρόπουλος Λάμπρος

5.Γεωργαντά Ελισάβετ (Ελίζα)

6.Κεδίκογλου Συμεών

7.Φρυγανιώτη Βάνα

8.Θαλασσινού Αλεξάνδρα

Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης δήλωσε: Ύστερα κι από την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, θέλω να ευχαριστήσω θερμά, όλες και όλους, όσοι συμμετείχαν στις διαδικασίες, με οιαδήποτε ιδιότητα και ιδιαιτέρως εκείνους που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και με εξέλεξαν μέλος της Κεντρικής Επιτροπήςτου ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Ξεκινώντας από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, έχοντας διανύσει παράλληλες πολιτικές διαδρομές, έχοντας καταστεί πιο ρεαλιστές και έτοιμοι, ενώνουμε δυνάμεις για να απαντήσουμε συγκροτημένα και υπεύθυνα, στις μεγάλες ανάγκες της ελληνκής κοινωνίας.

Απέναντι σε μια αδιέξοδη νεοφιλελεύθερη πολιτική, οφείλουμε να αντιπαραθέσουμε ένα ολοκληρωμένο και κοστολογημένο προοδευτικό πρόγραμμα, που θα ανακουφίσει τις πλατιές κοινωνικές ομάδες και θα δίνει την προοπτική της επόμενης μέρας. Η προσπάθεια για προγραμματικές συγκλίσεις, με στόχο μια δημοκρατική, προδευτική διακυβέρνηση, είναι άμεση ανάγκη και άμεση προτεραιότητα. Ήρθε η ώρα της πολιτικής αλλαγής!Μπορούμε να αλλάξουμε σελίδα, μπορούμε να το κάνουμε!

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr