Αρχική Πολιτική Ο Σπύρος Πνευματικός στην τηλεόραση του Alpha

Ο Σπύρος Πνευματικός στην τηλεόραση του Alpha

60
0

Για το διακύβευμα των εκλογών μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ Σπύρος Πνευματικός στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων της τηλεόραση του Alpha την Τρίτη 9 Μαΐου.

Σε ερώτηση για το ποια είναι τα διλήμματα και το στοίχημα για την επόμενη τετραετία, ο κ. Πνευματικός τόνισε πως, όπως έχει πει και ο Πρωθυπουργός, βασικό στοίχημα είναι να αναδιαμορφωθεί το Δημόσιο, «να μπούμε σε μια διαδικασία να σπάσουμε αυγά για να κάνουμε τις αλλαγές που δεν προλάβαμε αυτή την τετραετία» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Για το θέμα των πελατειακών σχέσεων και του ‘κομματικού κράτους΄, σημείωσε πως είναι ένα διαχρονικό πρόβλημα που πρέπει να αλλάξει, αποτελεί μέλημα της κυβέρνησης αλλά προϋποθέτει αλλαγές και στη νοοτροπία των πολιτών, όσον αφορά και την επιλογή των εκπροσώπων τους. Πρόσθεσε ότι θα ήταν πιο ενδιαφέρον οι υποψήφιοι να ψηφίζονται με βάση την προσωπικότητα και τα επιτεύγματά τους, σε όποιο κλάδο δραστηριοποιούνται, παρά με τις εξυπηρετήσεις που τυχόν έχουν κάνει, αλλά, δυστυχώς, αυτό ακούγεται ουτοπικό και εξέφρασε την ελπίδα να το πετύχουμε κάποια στιγμή.

Τέλος, όσον αφορά το ενδεχόμενο συνεργασιών και το ζητούμενο της αυτοδυναμίας, ο κ. Πνευματικός είπε πως οι άλλες παρατάξεις προσπαθούν να κρατήσουν χαρούμενο το κοινό τους, αποφεύγοντας να μιλήσουν ανοιχτά για συνεργασίες, ώστε να μη βρεθούν οι πιθανοί ψηφοφόροι σε δίλημμα. «Η Νέα Δημοκρατία πιστεύει σε μια αυτοδύναμη κυβέρνηση γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να πετύχουμε όλα αυτά που θέλουμε να κάνουμε» είπε κλείνοντας.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr