Αρχική Πολιτική Ο Σπύρος Πνευματικός στους Αγίους Αποστόλους και τη Χαλκίδα

Ο Σπύρος Πνευματικός στους Αγίους Αποστόλους και τη Χαλκίδα

42
0

Αρχική/Πολιτική/Ο Σπύρος Πνευματικός στους Αγίους Αποστόλους και τη Χαλκίδα

Στους Αγίους Αποστόλους βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας με τη ΝΔ Σπύρος Πνευματικός την Τετάρτη 3 Μαΐου, στην εκδήλωση παρουσίασης του έργου ΒΙΟ.ΚΑ. Πετριών από το Δήμο Κύμης Αλιβερίου, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Μανώλη Γραφάκου.

Ο κ. Πνευματικός ευχαρίστησε τον Γενικό Γραμματέα για την παρουσία του και τόνισε ότι το έργο αυτό θα συμβάλει όχι μόνο στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην περιοχή αλλά και στην τουριστική ανάπτυξη. Εξήρε τις προσπάθειες όλων των εμπλεκόμενων φορέων του Δήμου Κύμης Αλιβερίου για την προετοιμασία του σχετικού φακέλου και επεσήμανε πόσο σημαντικό είναι να τηρηθούν οι προθεσμίες για τη δημοπράτηση του έργου μέχρι το τέλος του έτους, ώστε να μη χαθεί η χρηματοδότηση που έχει διασφαλιστεί από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Το απόγευμα, ο κ. Πνευματικός συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και το ΔΣ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εύβοιας στη Χαλκίδα, και συζήτησαν για τα θέματα που απασχολούν το τοπικό ποδόσφαιρο. Ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε για άλλη μια φορά τη σημασία του αθλητισμού, ιδίως για τους νέους, και είπε πως θα παραμείνει αρωγός στα προβλήματα των σωματείων, όπως άλλωστε έπραξε καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του στη Βουλή.

Το βράδυ, βρέθηκε στο Αφράτι, όπου είχε συνάντηση με φίλους και υποστηρικτές από την περιοχή.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr