Αρχική Οικονομία Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα “Σχολικά Κυλικεία: Η ‘Ωρα του Δεκατιανού” στην Κύμη

Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα “Σχολικά Κυλικεία: Η ‘Ωρα του Δεκατιανού” στην Κύμη

33
0

  • Κολατσιό Σχολείο Μαθητές

Το Σωματείο Μισθωτών Κυλικείων Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων νομού Ευβοίας και η Πανελλήνια Ομοσπονδία διοργανώνουν τριήμερο πανελλήνιο συνέδριο την Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, 12, 13 και 14 Μαΐου 2023 στο ξενοδοχείο «Kymi Palace» στην Κύμη, με θέμα «Σχολικά Κυλικεία: Η ‘Ωρα του Δεκατιανού».

Σκοπός του συνεδρίου είναι η ανάδειξη των αναγκών του κλάδου και των αναγκών των μαθητών ως προς την καθημερινή τους σίτιση αλλά και του ουσιαστικού ρόλου των κυλικείων εντός των σχολικών μονάδων.

Οι ομιλητές που θα πλαισιώσουν την κεντρική ημέρα του συνεδρίου, Σάββατο 13 Μαΐου και ώρα έναρξης στις 10.30, είναι οι:

κ. Ιωάννης Περγαντάς, Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας Στερεάς Ελλάδας, θέμα: «Τροφή για σκέψη».

κ. Αναστάσιος Βελισσαρίου, Πρόεδρος Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας, θέμα: «Προϊόντα Π.Ο.Π. και παραδοσιακή διατροφή στα σχολικά κυλικεία».

κ. Ιωάννης Κοτρογιάννης, Πρόεδρος 9ου Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Στερεάς Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, θέμα: «Οικονομική κρίση και οι επιπτώσεις στις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις».

κ. Ρούλα Κεχρή, Συνεργάτης Περιφερειάρχη Στ. Ελλάδας, με αρμοδιότητα τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα και τις Διεθνείς Σχέσεις , θέμα: «Διατροφή παιδιών και εφήβων από την αρχαία Ελλάδα μέχρι τη σύγχρονη Ευρώπη».

Συντονίζει η δημοσιογράφος του Star Κεντρικής Ελλάδας, κ. Ιωάννα Καραγιάννη.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr