Αρχική Πολιτική Σε Αλιβέρι, Αυλωνάρι, Κάραβο και Άγιο Λουκά περιόδευσε η Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη

Σε Αλιβέρι, Αυλωνάρι, Κάραβο και Άγιο Λουκά περιόδευσε η Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη

43
0

Αρχική/Πολιτική/Σε Αλιβέρι, Αυλωνάρι, Κάραβο και Άγιο Λουκά περιόδευσε η Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη

Η υποψήφια Βουλευτής Εύβοιας της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη περιόδευσε σε περιοχές του Δήμου Κύμης-αλιβερίου.

Η ίδια δήλωσε: Είχα τη χαρά σήμερα να μιλήσω με κατοίκους του Αυλωναρίου, Αλιβερίου, Καράβου και Αγίου Λουκά. Επισκέφθηκα 3 εταιρείες που δείχνουν στην πράξη την δυνατότητα της Ευβοίας να γίνει το βιομηχανικό θαύμα της Ελλάδας.

Πρώτη στάση στην ΔΕΗ Αλιβερίου. Συζήτησα τον Διευθυντή του ΑΗΣ/ΔΕΗ κ. Δημήτριο Κοτρογιάννη αλλά και άλλους εργαζόμενους.


Η ΔΕΗ Αλιβερίου παίζει σημαντικό ρόλο στην ενεργειακή επάρκεια της Ελλάδας και διαθέτει την πιο υπερσύγχρονη και καλύτερη μονάδα παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος από φυσικό αέριο.

Στη συνέχεια επισκέφθηκα την Μεταλλουργία/ Βιδοποιία ΒΙΔΟΜΕΤ και συζήτησα με τον διευθυντή της κ. Ιωάννη Γ. Μπαϊρακτάρη.
Η ΒΙΔΟΜΕΤ ΑΒΕΕ αποτελεί την μεγαλύτερη και σημαντικότερη βιομηχανία παραγωγής και διάθεσης (εμπορίας) Κοχλιών, Περικοχλιών, Συνδετικού υλικού και είναι η μοναδική στην παραγωγή προϊόντων ποιότητας 6.6, 8.8 και 10.9 καθώς και ειδικών κατασκευών σύνδεσης στην Ελλάδα.

Τρίτη επίσκεψη στην ΠΑΠΑΔΙΟΧΟΣ ΑΒΕΕ. Είναι κορυφαίο Γαλβανιστήριο και σημαντικός οικονομικός πόρος για την περιοχή που απασχολεί 141 άτομα. Ο Διευθυντής της εταιρείας κ. Ευάγγελος Παπαδίοχος μου τόνισε την συνεχή ανάγκη της εταιρείας για προσωπικό και την ανάγκη για περισσότερη βελτίωση του οδικού δικτύου. Η μέρα τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο. Επίσκεψη στη Λαϊκή Αυλωναρίου, συνομιλία με τους κατοίκους και τους παραγωγούς, αλλά και τις απαραίτητες αγορές για την οικογένεια.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr