Αρχική Πολιτική Σπύρος Πνευματικός: Θα συνεχίσουμε τις δράσεις προληπτικών ελέγχων σε όλη την Εύβοια

Σπύρος Πνευματικός: Θα συνεχίσουμε τις δράσεις προληπτικών ελέγχων σε όλη την Εύβοια

74
0

Αρχική/Πολιτική/Σπύρος Πνευματικός: Θα συνεχίσουμε τις δράσεις προληπτικών ελέγχων σε όλη την Εύβοια

Μεγάλη ανταπόκριση είχε η δράση για δωρεάν προληπτικούς ελέγχους οστεοπόρωσης και σκολίωσης σε Κάρυστο και Μαρμάρι που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Σπύρου Πνευματικού, βουλευτή Ευβοίας-Καθηγητή Ορθοπαιδικής του ΕΚΠΑ, σε συνεργασία με την Γ’ Πανεπιστημιακή Ορθοπαιδική Κλινική του ΕΚΠΑ, Νοσοκομείο ΚΑΤ και του Συλλόγου Σκελετικής Υγείας, «Πεταλούδα», καθώς και με τη σημαντική συμβολή της Δημοτικής Αρχής Καρύστου.

Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023 στο Γιοκάλειο Ίδρυμα Καρύστου και στη συνέχεια στο Δημοτικό Κατάστημα Μαρμαρίου με τη συμμετοχή ανδρών και γυναικών διαφόρων ηλικιών, πολλοί από τους οποίους ανιχνεύθηκαν με συνοδά νοσήματα σχετικά με τις την οστεοπόρωση και τις μυοσκελετικές παθήσεις, ενώ ανιχνεύθηκαν και αρκετά νέα περιστατικά.

Ο βουλευτής ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους κυρίες Μέμη Τσεκούρα, πρόεδρο του Συλλόγου Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» και Τατιάνα Δρακοπούλου, υπεύθυνη για το χειρισμό των μηχανημάτων, όπως και τους Ορθοπαιδικούς Χειρουργούς κυρίους Μοράκη Ανδρέα και Μαρουγκλιάνη Βασίλη και τη Δημοτική Αρχή για τη βοήθεια που προσέφερε.

Η προσέλευση και συμμετοχή των δημοτών καταδεικνύει το πόσο σημαντικές είναι οι συγκεκριμένες δράσεις πρόληψης και αυτό που ζήτησαν είναι να συνεχιστούν σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό στο μέλλον.

Ο Σπύρος Πνευματικός έδωσε την υπόσχεση, ότι η προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης όλων των πολιτών για αντίστοιχα προγράμματα θα εντατικοποιηθεί με στόχο την πραγματοποίηση προληπτικών ελέγχων και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Εύβοιας.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr