Το Επιμελητήριο Εύβοιας ενισχύοντας την επιχειρηματική ταυτότητα της Εύβοιας και την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων της, θα συμμετάσχει το χρονικό διάστημα 15 έως 19 Οκτωβρίου 2022 με περίπτερο προβολής ευβοϊκών προϊόντων, στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “SIAL PARIS” στο Παρίσι.

Πρόκειται για μία παγκόσμια έκθεση που αποτελεί θεσμό στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, ως η μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων – Ποτών στον κόσμο.

Στην εν λόγω έκθεση το Επιμελητήριο θα συμμετάσχει με σκοπό την προβολή της τουριστικής ταυτότητας της Εύβοιας, της γαστρονομικής της κληρονομιάς και της πλούσιας αλυσίδας των προϊόντων της, παρουσιάζοντας και προβάλλοντας από το περίπτερο του, πέραν των άλλων και αντιπροσωπευτικά προϊόντα των ευβοϊκών επιχειρήσεων του κλάδου Τροφίμων και Ποτών.

Στο πλαίσιο αυτό το Επιμελητήριο μας, καλεί τις επιχειρήσεις μέλη του που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο περίπτερο που θα διαθέσει, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως και τις 20 Μαΐου 2022 στα email: [email protected] και [email protected]

Το Επιμελητήριο Εύβοιας θα επιδοτήσει το κόστος συμμετοχής κατά 100% για την ενοικίαση – κατασκευή περιπτέρου 30 τ.μ.
Παρακαλούμε όπως δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο παρακάτω link: https://forms.gle/twpBeXuq9JE36hdb9

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 και ώρα 15:30. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους κ.κ. Ανάγνο Νικόλαο και Μακρή Κωνσταντίνο στο τηλέφωνο 22210 22885 (εσωτ. 7).

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr