Αρχική Πολιτική Στην Επαγγελματική Σχολή της Δ.ΥΠ.Α στo Βασιλικό η Σοφία Νικολάου

Στην Επαγγελματική Σχολή της Δ.ΥΠ.Α στo Βασιλικό η Σοφία Νικολάου

70
0

Αρχική/Πολιτική/Στην Επαγγελματική Σχολή της Δ.ΥΠ.Α στo Βασιλικό η Σοφία Νικολάου

Την Επαγγελματική Σχολή της Δ.ΥΠ.Α (πρώην ΟΑΕΔ) που λειτουργεί στο Βασιλικό της Χακίδας από το 1986, επισκέφτηκε την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια, κ. Σοφία Νικολάου.

O διευθυντής της σχολής μαθητείας, κ. Ιωάννης Λιάσκος, ο υποδιευθυντής, κ. Αλέξανδρος Πιτσούνης, ο Πρώην Δήμαρχος και εκπαιδευτικός, κ. Ιωάννης Στεργίου, και η εκαιδευτικός , κ. Ελένη Μπαμπά, ξενάγησαν την κ. Νικολάου στις εγκαταστάσεις, την ενημέρωσαν για τον τρόπο λειτουργίας της κι έθεσαν υπόψη της τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Η ΕΠΑ.Σ. της Χαλκίδας προσφέρει πολλά στην τοπική κοινωνία και σε δεκάδες παιδιά που παρακολουθούν θεωρητικά και εργαστηριακά μαθήματα.

Ειδικά μετά τη συμφωνία της Σχολής με την Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία (ΕΑΒ), για τη λειτουργίας της ειδικότητας των Μηχανοσυνθετών Αεροσκαφών, πολλά παιδιά αποφοίτησαν και προσελήφθησαν στην ΕΑΒ ενώ αυξήθηκε ο αριθμός των φοιτητών από όλη την Ελλάδα.

Η κ. Νικολάου έδειξε εντυπωσιασμένη από τα μαθήματα ειδικότητας και κατάρτισης των παιδιών καθώς και από τη λειτουργία της σχολής.

Σε δήλωσή της, μετά τις συναντήσεις που είχε η κ. Νικολάου τόνισε: «Η σχολή μαθητείας στο Βασιλικό προσφέρει σημαντικό έργο. Αφενός γιατί παρέχει υψηλής ποιότητας κατάρτιση κι επαγγελματική εκπαίδευση, αφετέρου γιατί έχει καταφέρει να συνδέσει τις σπουδές με την αγορά εργασίας.

Θέλω να συγχαρώ τη διοίκηση, το εκπαιδευτικό προσωπικό και φυσικά τους νέους που συμμετέχουν στα δωρεάν προγράμματα κατάρτισης σε πολλές ειδικότητες αιχμής».

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr