Νέο πολιτικό γραφείο, το τέταρτο στην Εύβοια, εγκαινίασε η πρώην γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, κ. Σοφία Νικολάου. Η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Εύβοια, θα βρίσκεται κάθε Τετάρτη στην Κάρυστο και θα πραγματοποιεί επαφές με φορείς, επιχειρηματίες και πολίτες της περιοχής. Την Τρίτη 15 Νοεμβρίου η κ. Νικολάου είχε κύκλο επαφών στην πόλη.

Οι επισκέψεις ξεκίνησαν στο ΕΚΑΒ της Καρύστου όπου οι εργαζόμενοι ανέπτυξαν στην υποψήφια βουλευτή τα προβλήματά τους. Το κυριότερο, σύμφωνα με τους ίδιους, είναι ότι δεν επαρκούν πέντε μόνιμοι υπάλληλοι κι ένας εποχικός, προκειμένου να φέρουν εις πέρας το σημαντικό έργο τους, ειδικά τη θερινή περίοδο που αυξάνονται οι ανάγκες πολιτών και τουριστών.

Ενίσχυση του προσωπικού ζήτησαν οι εργαζόμενοι και στα ΕΛΤΑ της Καρύστου ενώ οι πυροσβέστες εξέφρασαν την επιθυμία να αποκτήσει το πυροσβεστικό κλιμάκιο μόνιμο χαρακτήρα κι όχι εποχικό. Τέλος, η κ. Νικολάου μίλησε με τον κ. Κωνσταντίνο Παντελή, πρόεδρο στον δραστήριο Μελισσοκομικό Σύλλογο της περιοχής, ο οποίος απαριθμεί 170 μέλη. Το μέλι της Καρύστου είναι κορυφαίο σε ποιότητα κι έχει σημαντικές διακρίσεις.

Το μέλι Κισσούρι είναι φημισμένο σε όλη την Ελλάδα ενώ έχει καταχωρηθεί στο επίσημο μητρώο της ΕΕ για τις Προστατευόμενες Ονομασίες Προέλευσης (ΠΟΠ).

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr