Περιοδεία στο δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού, πραγματοποίησε χθες, Τρίτη, η Σοφία Νικολάου. Η υποψήφια βουλευτής Εύβοιας με τη Νέα Δημοκρατία, είχε σειρά συναντήσεων με τοπικούς φορείς κι ελεύθερους επαγγελματίες.


Η κ. Νικολάου μετέβη στην Ιστιαία και συνάντησε τον δήμαρχο, Γιάννη Κοντζιά, ο οποίος την ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος, ειδικά μετά τις περσινές καταστροφικές πυρκαγιές.

Στη συνέχεια η υποψήφια βουλευτής περιόδευσε σε περιοχές του δήμου και συνάντησε συκοπαραγωγούς στο χωριό Ταξιάρχης κι επιχειρηματίες από τους κλάδους του τουρισμού και της εστίασης στους Ωραιούς και τον Πύργο.

Σε δηλώσεις της, μετά τις επαφές που είχε, η κ. Νικολάου υπογράμμισε: «Είχα πολύ ενδιαφέρουσες συναντήσεις με τον δήμαρχο, κ. Κοντζιά όσο και με μικρομεσαίους επιχειρηματίες που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της τοπικής οικονομίας. Υπάρχουν πολλά σχέδια για την αναγέννηση της Βόρειας Εύβοιας που πρέπει να υλοποιηθούν ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες για την παραγωγική ανασυγκρότηση της περιοχής».

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr