Αρχική Πολιτική Συνομιλίες της Σοφίας Νικολάου με Παύλο Μαρινάκη και Στέλιο Κονταδάκη για το...

Συνομιλίες της Σοφίας Νικολάου με Παύλο Μαρινάκη και Στέλιο Κονταδάκη για το μέλλον της Εύβοιας

56
0

Αρχική/Πολιτική/Συνομιλίες της Σοφίας Νικολάου με Παύλο Μαρινάκη και Στέλιο Κονταδάκη για το μέλλον της Εύβοιας

Κοντά στο κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας που έκανε περιοδεία στην Εύβοια, βρέθηκε η υποψήφια βουλευτής, κ. Σοφία Νικολάου. Επικεφαλής τους κλιμακίου ήταν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Παύλος Μαρινάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού κ. Στέλιος Κονταδάκης. Το κλιμάκιο επισκέφτηκε την περιφερειακή ενότητα Εύβοιας, το Δημαρχείο Χαλκίδας αλλά και την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων όπου είχε συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο, Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο.

Στη συνέχεια οι κ. Μαρινάκης και Κονταδάκης μετέβησαν σε οινοποιείο στο χωριό Μύτικας, πήγαν στο δημαρχείο Ερέτριας ενώ έγινε διευρυμένη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Εύβοιας στη Χαλκίδα.

Στις συζητήσεις που έκανε η κ. Νικολάου με το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, τέθηκαν επί τάπητος τα προβλήματα του νομού, το σχέδιο για την αναγέννηση της Βόρειας Εύβοιας, αλλά και ο ευρύτερος σχεδιασμός για την ανάπτυξη στο νομό.

Η υποψήφια βουλευτής έθεσε υπόψη των κ. Μαρινάκη και Κονταδάκη, τα αιτήματα που έχουν οι κάτοικοι της Εύβοιας και τα προβλήματα που ζητούν να επιλυθούν.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr