Τριήμερη περιοδεία σε Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της Εύβοιας πραγματοποιήθηκε από την Περιφερειακή Δ/ντρια Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας κ. Ελένη Μπενιάτα, τον Διευθυντή Α/θμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας κ. Γρηγόρη Δάσκο και τον Οργανωτικό Συντονιστή ΠΕΚΕΣ Στ. Ελλάδας κ. Χρήστο Μαρκαντώνη, από τις 5-7 Απριλίου 2022.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Την Τρίτη 5 Απριλίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ερέτριας και στον Δήμαρχο Ερέτριας κ. Δημητρόπουλο.
  • Την Τετάρτη 6 Απριλίου, στο Δημοτικό Σχολείο Σκύρου , στο 2ο Νηπιαγωγείο Σκύρου, στο 3ο Νηπιαγωγείο Σκύρου και πραγματοποιήθηκε συνάντηση με εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολικών μονάδων παρουσία και του Δημάρχου Σκύρου κ. Ν. Μαυρίκου.
  • Την Πέμπτη 7 Απριλίου, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κύμης, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κύμης, στο 1ο Νηπιαγωγείο Κύμης, στο 2ο Νηπιαγωγείο Κύμης και πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καρυστίας και Σκύρου κκ Σεραφείμ.

Με τους εκπαιδευτικούς και τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία των και επισημάνθηκε η ανάγκη για συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων κ΄ Κηδεμόνων καθώς και με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ώστε να προκύπτει το μέγιστο δυνατό όφελος προς τους μαθητές.

Η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης, ο Διευθυντής Αθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας και ο Οργανωτικός Συντονιστής ΠΕΚΕΣ ευχαρίστησαν τους Διευθυντές και εκπαιδευτικούς των σχολείων για το σημαντικό έργο που επιτελούν μέσα από τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας στην εκπαίδευση και απάντησαν σε ερωτήματα δ/ντων και εκπαιδευτικών για θέματα λειτουργίας των σχολείων.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr