Αρχική Πολιτική Την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας επισκέφθηκε ο Θανάσης Τάρτης

Την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας επισκέφθηκε ο Θανάσης Τάρτης

32
0

Αρχική/Πολιτική/Την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας επισκέφθηκε ο Θανάσης Τάρτης

Ο υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Τάρτης επισκέφθηκα την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας όπου συνάντησε τους κ.κ Ταξίαρχο Θανάση Γερογιάκομο και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ιωάννη Κατσακιώρη.

Ο Θανάσης Τάρτης είχε μια εποικοδομητική συζήτηση για τα προβλήματα του τόπου μας καθώς και τις ανάγκες τις Διεύθυνσης σε προσωπικό και εξοπλισμό.

Όλα τα προηγμένα ευρωπαϊκά κράτη στηρίζουν, θωρακίζουν και εξοπλίζουν την Αστυνομία κάτι το οποίο δεν γίνεται στην χώρα μας. Οχήματα δεκαετιών, διάτρητες ενδοεπικοινωνίες, ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν με μια σύγχρονη Αστυνομία.

Το χειρότερο όμως όλων είναι η στοχοποίηση των αστυνομικών από μερίδα του πολιτικού κόσμου για μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Η αστυνομία σκοτώνει, η αστυνομία δέρνει και πολλά ακόμα απίστευτα έχουν ακουστεί από τα χείλη εκπροσώπων του κοινοβουλίου.

ΟΧΙ. Η αστυνομία ούτε σκοτώνει ούτε δέρνει. Η Αστυνομία προστατεύει. Οι Έλληνες αστυνομικοί προστατεύουν τους πολίτες από κακοποιά στοιχεία, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια τους την ζωή. Έχουμε υποχρέωση να σταθούμε δίπλα στους εργαζόμενους αστυνομικούς με πράξεις και όχι με λόγια, δήλωσε ο υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας Θανάσης Τάρτης.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr