Αρχική Πολιτική Την Ιστιαία επισκέφθηκε ο Αλέξανδρος Θεοδώρου. Η βόρεια Εύβοια αιμορραγεί και είναι...

Την Ιστιαία επισκέφθηκε ο Αλέξανδρος Θεοδώρου. Η βόρεια Εύβοια αιμορραγεί και είναι κάτι που μας αφορά όλους

73
0

Αρχική/Πολιτική/Την Ιστιαία επισκέφθηκε ο Αλέξανδρος Θεοδώρου. Η βόρεια Εύβοια αιμορραγεί και είναι κάτι που μας αφορά όλους

Ο υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας με το ΠΑΣΟΚ -Κίνημα Αλλαγής κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου επισκέφθηκε πριν λίγες ημέρες την Ιστιαία. Από τις συζητήσεις που είχε με κατοίκους της περιοχής, έλαβε το μήνυμα ότι έχουν χορτάσει από εξαγγελίες. H Βόρεια Εύβοια συνεχίζει να αιμορραγεί δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αλέξανδρος Θεοδώρου από την Ιστιαία.

Ο ίδιος δήλωσε:

Πριν από μερικές μέρες επισκέφθηκα την Ιστιαία στην προσπάθεια μου, να καταγράψω τα προβλήματα και τις ανησυχίες των κατοίκων της περιοχής. Το συμπέρασμα είναι ένα: Οι πολίτες της περιοχής έχουν χορτάσει εξαγγελίες. Η βόρεια Εύβοια αιμορραγεί και είναι κάτι που μας αφορά όλους.

Η τοπική κοινωνία αλλά και οι ευρύτερες περιοχές των δήμων Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας, προσπαθούν να ξανασταθούν στα πόδια τους χωρίς καμία ουσιαστική βοήθεια από την κεντρική κυβέρνηση.

Είναι αναγκαία η σύνδεση με τη Νότια Εύβοια αλλά και με την υπόλοιπη Ελλάδα για την ανάπτυξη του τουρισμού αλλά και όλων των τομέων της οικονομίας. Το Ταμείο Ανάκαμψης έπρεπε να είναι το χρηματοδοτικό εργαλείο που όφειλε να αξιοποιήσει η κυβέρνηση.

Ο στόχος είναι ένας: Να μην ξεχαστεί ο τόπος που μεγαλώσαμε, που ζούμε και που αγαπάμε.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr