Στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.) συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας κ. Ιωάννης Γεροντίτης, η εκπρόσωπος στην Κ.Ε.Ε.Ε. κα Παρασκευή Αγιοστρατίτη, ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Σταθόπουλος, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Σπυρίδων Κουτσαύτης, ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων κ. Χρήστος Παύλου και ο εκπρόσωπος στη Θεματική Επιτροπή της Κ.Ε.Ε.Ε. για τον Πτωχευτικό Νόμο/Δεύτερη Ευκαιρία κ. Δημήτριος Κωνσταντίνου.

Η Γενική Συνέλευση διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Αργολίδας με κεντρικό σύνθημα «Στηρίζουμε, Αναπτύσσουμε, Καινοτομούμε».

Στις διήμερες εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στις 13-14 Μαΐου 2022 στο Άργος και το Ναύπλιο, με τη συμμετοχή 180 συνέδρων από τα Επιμελητήρια όλης της χώρας, συζητήθηκαν τα φλέγοντα θέματα της επιμελητηριακής κοινότητας όπως η ενεργειακή κρίση, οι ανατιμήσεις, η χρηματοδότηση των επιχειρήσεων από το ταμείο ανάκαμψης και άλλα σημαντικά ζητήματα.

Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν παρουσία μεταξύ άλλων του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα, του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα, γενικών γραμματέων Υπουργείων, βουλευτών, εκπροσώπων κομμάτων, της τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλων φορέων.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr