Ο Κινηματογράφος ΜΑΓΙΑ movietone στην Χαλκίδα ανακοίνωσε το πρόγραμμα από Πέμπτη 19 έως Τετάρτη 25 Μαΐου.

100% ΛΥΚΟΣ(ΜΕΤΑΓΛ.)

Υπόθεση:

Ο Φρέντι Λούπιν θα ήταν ένας συνηθισμένος έφηβος, εάν δεν ήταν απόγονος μιας οικογένειας λυκανθρώπων! Αντί όμως για λύκο, μεταμορφώνεται σε ένα φουντωτό σκυλί κανίς! Θα καταφέρει να αποδείξει τελικά πως είναι 100% λύκος;

Ώρα Προβολής : 17.45 (ΜΟΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21/5 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 22/5)

Σκηνοθεσία : Alexs Stadermann

Σενάριο: Fin Edquist

Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: Θανάσης Δρακόπουλος, Χάρης Αριστείδου, Κούλης Νικολάου, Μαρία Κάνθερ, Μάρκος Δρουσιώτης, Ιωάννα Παπαμιχαλοπούλου, Ζωή Κυπριανού, Άρης Κυπριανού, Έφη Χαραλάμπους, Νάτια Χαραλάμπους

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΑΙΝΙΑΣ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

—————————————————————————–

FIRESTARTER

Υπόθεση:

Μια νέα διασκευή του κλασικού θρίλερ του Stephen King, από τους παραγωγούς της ταινίας Ο Αόρατος Άνθρωπος, με ένα κορίτσι το οποίο διαθέτει εξαιρετικές πυροκινητικές δυνάμεις και που αγωνίζεται να προστατεύσει την οικογένειά της και τον εαυτό της από τις απειλητικές δυνάμεις που επιδιώκουν να την συλλάβουν και να την ελέγξουν. Για περισσότερο από δέκα χρόνια οι γονείς της, ο Άντι (ο Zac Efron του Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile και του The Greatest Showman) και η Βίκυ (η Sydney Lemmon του Fear the Walking Dead και του Succession) ζουν μια διαρκή καταδίωξη, απελπισμένοι να κρύψουν την κόρη τους, Τσάρλι (η Ryan Kiera Armstrong από το American Horror Story) από μια σκιώδη Ομοσπονδιακή Υπηρεσία που θέλει να εκμεταλλευτεί το πρωτοφανές χάρισμά της για τη δημιουργία πυρκαγιάς σαν χρήση όπλου μαζικής καταστροφής. Ο Άντι έχει διδάξει την Τσάρλι διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορεί να εκτονώνει τη δύναμή της, η οποία προκαλείται από θυμό ή από πόνο. Αλλά καθώς η Τσάρλι γίνεται 11, ο έλεγχος της φωτιάς γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη υπόθεση. Ύστερα από ένα περιστατικό που αποκαλύπτει την τοποθεσία που κρύβεται η οικογένεια, ένας μυστηριώδης πράκτορας αναλαμβάνει την αποστολή να κυνηγήσει την οικογένεια και να παγιδεύσει την Τσάρλι μια για πάντα. Η Τσάρλι όμως έχει διαφορετικά σχέδια.

Σκηνοθεσία : Keith Thomas

Σενάριο: Scott Teems,Stephen King

Ηθοποιοί: Zac Efron, Ryan Kiera Armstrong, Sydney Lemmon, Kurtwood Smith, John Beasley, Michael Greyeyes, Gloria Reuben

Ώρα Προβολής: 20.00

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΑΙΝΙΑΣ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

——————————————————————-

Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ

MEMORY

Υπόθεση:

Ο Άλεξ Λιούς (Liam Neeson) είναι ένας έμπειρος εκτελεστής, φημισμένος για την διακριτική του ακρίβεια. Όταν αρνηθεί να ολοκληρώσει τη δουλειά για μια επικίνδυνη εγκληματική οργάνωση, μετατρέπεται σε στόχο και πρέπει να κυνηγήσει όσους τον θέλουν νεκρό. Ο βετεράνος πράκτορας του FBI Guy Pearce), η Λίντα Άμιστεντ(Taj Atwal) και ο μεξικανός κατάσκοπος Χιούγκο Μάρκεζ (Harold Torres) αναλαμβάνουν να ακολουθήσουν το σωρό πτωμάτων που αφήνει στο πέρασμά του ο Άλεξ.

Κυνηγημένος από εγκληματίες και FBI, o Άλεξ έχει όλα τα εφόδια να ξεφύγει, εκτός από ένα – παλεύει με την απώλεια μνήμης που επηρεάζει κάθε του κίνηση και δυσκολεύει το στόχο του. Όσο οι λεπτομέρειες θολώνουν και οι εχθροί πλησιάζουν, ο Άλεξ υποχρεώνεται να αμφισβητήσει κάθε του κίνηση και ποιόν μπορεί να εμπιστευτεί.

Σκηνοθεσία : Martin Campbell

Σενάριο: Dario Scardapane

Ηθοποιοί: Liam Neeson, Guy Pearce, Monica Bellucci, Taj Atwal, Ray Fearon, Harold Torres

Ώρα Προβολής: 22.15

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΑΙΝΙΑΣ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ

Τιμές Εισιτηρίων:

7€ (ΚΑΝΟΝΙΚΟ) & 6€ (ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΑΝΕΡΓΩΝ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ)

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ (ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5€)

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr