Ο Κινηματογράφος ΜΑΓΙΑ movietone στην Χαλκίδα ανακοίνωσε το πρόγραμμα προβολών από την Πέμπτη 5 έως και την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022.

Η παιδική ταινία ΑΙΝΜΠΟ:ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ θα προβληθεί μόνο το Σάββατο και την Κυριακή.

Υπόθεση:

Πρωταγωνίστρια της περιπέτειας είναι η 13χρονη Αίνμπο, που ζει στα βάθη του Αμαζονίου με τη φυλή της. Μια μέρα, η Αίνμπο ανακαλύπτει πως η φυλή της κινδυνεύει. Όχι μόνο απειλείται από το κακό πνεύμα του Γιακουρούνα, αλλά και ολόκληρη η ζούγκλα καταστρέφεται από ανθρώπους, που την εκμεταλλεύονται για βιομηχανική εξόρυξη. Μαζί με το κωμικό δίδυμο πνευματικών οδηγών, τον αξιολάτρευτο Ντίλο και τον αγαθούλη Βάκα, η Αίνμπο αποφασίζει να σώσει τη φυλή της.

Σκηνοθεσία : Richard Claus & Jose Zelada

Σενάριο: Richard Claus & Brian Cleveland

Ηθοποιοί: ΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: Γιάννης Υφαντής, Έλενα Δελακούρα, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Πέτρος Σπυρόπουλος, Βίνα Παπαδοπούλου, Ακίνδυνος Γκίκας, Βαγγέλης Ρόκκος

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΑΙΝΙΑΣ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Τιμές Εισιτηρίων:

7€ (ΚΑΝΟΝΙΚΟ) & 6€ (ΠΑΙΔΙΚΟ-ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΑΝΕΡΓΩΝ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ)

Ώρα Προβολής : 17.00 (ΜΟΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7/5 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 8/5)

————————————————————

DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS

Υπόθεση:

Η ταινία αποτελεί τη συνέχεια του DOCTOR STRANGE, AVENGERS: ENDGAME & SPIDER-MAN NO WAY HOME και είναι η 28η ταινία του MCU. Μετά τα γεγονότα που ακολούθησαν το AVENGERS: ENDGAME, o Dr. Stephen Strange συνεχίζει να αναζητά την Time Stone. H συνάντηση με ένα φίλο από τα παλιά – που όμως πλέον μετατράπηκε σε εχθρό – θα τον φέρει αντιμέτωπο με το ανείπωτο κακό.

Ώρες Προβολής: 19.15 – 22.15

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΑΙΝΙΑΣ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Σκηνοθεσία : Sam Raimi

Σενάριο: Michael Waldron

Ηθοποιοί: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Chiwetel Ejiofor, Benedict Wong, Xochitl Gomez, Michael Stuhlbarg, Rachel McAdams

Τιμές Εισιτηρίων:

7€ (ΚΑΝΟΝΙΚΟ) & 6€ (ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΑΝΕΡΓΩΝ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ)

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ (ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5€)

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr