Αρχική Πολιτική Τραγική η κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χαλκίδας

Τραγική η κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χαλκίδας

55
0

  • Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας

Τα σοβαρά προβλήματα και την αυξημένη επικινδυνότητα για ασθενείς και προσωπικό της ΜΕΘ του Γ.Ν. Χαλκίδας έφερε στη βουλή ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης, καταθέτοντας ως αναφορά τη σχετική πρόσφατη ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων στο νοσοκομείο.

Ο βουλευτής Ευβοίας & αναπλ. τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία επισημαίνει πως, σύμφωνα με τις καταγγελίες των εργαζομένων, η κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στη ΜΕΘ του Γ.Ν. Χαλκίδας είναι επικίνδυνη, καθώς η πληρότητά της βρίσκεται στο 100%, δεχόμενη περιστατικά ακόμα και από την Πάτρα ή το Ναύπλιο, την ίδια στιγμή που οι ελλείψεις προσωπικού (ιατρικού, νοσηλευτικού, παραϊατρικού και βοηθητικού), φαρμάκων και αναλώσιμων νοσοκομειακών ειδών είναι τεράστιες.

Ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης με τη σχετική αναφορά ενημερώνει θεσμικά τον υπουργό Υγείας για τους κινδύνους που εγκυμονούν για ασθενείς και εργαζομένους οι συνθήκες που -με ευθύνη και επιλογή της κυβέρνησης της ΝΔ- έχουν δημιουργηθεί στη ΜΕΘ του μεγαλύτερου νοσοκομείου της Εύβοιας, ζητώντας του παράλληλα ενημέρωση για το τι προτίθεται να πράξει γύρω από το ζήτημα.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr